9 maart – Sing In & Ontmoeting

  

S_singinlogo-groenDe avonddiensten krijgen dit jaar een ander gezicht; diensten met verschillende invulling. Zo hebben we al kennisgemaakt met gezamenlijke leer-, vesper- en jeugddiensten met de CGK en GKV. Daarnaast gaan we dit jaar aan de slag met enkele nieuwe formats, denk hierbij aan bijvoorbeeld het “Bijbel Forum”. Een ander nieuw format is “Sing In & ontmoeting”.

Vooralsnog staan hier vier zondagavonden voor gepland. De eerste is 9 maart. Het zal bestaan uit twee elementen. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd om 17:00 uur en die sluiten we af met een Sing In, die begint om 18:30 uur. We zien uit naar een laagdrempelige ontmoeting voor het hele gezin; samen eten, samen zingen

Naast een vooraf gemaakte liedlijst is er ook ruimte voor verzoeknummers