21 september – Gastenmaaltijd

  

SamenEtenGezellig samen eten én praten over je geloof en twijfels

Wil je iemand iets vertellen over het christelijk geloof, dan kun je er voor kiezen om degene mee te vragen naar de gastenmaaltijd op maandag 21 september in de Tabernakelkerk, Waalstraat 2, in de benedenzaal. Dit is een eenmalige avond die begint met een gezellige maaltijd. Na afloop kunnen mensen zich opgeven voor de alpha-cursus, maar dat hoeft niet. In de alpha-cursus gaan we 10 avonden en een zaterdag praten over het christelijk geloof en de vragen en twijfels die je hebt. Iedereen is welkom. Geen vraag is te dom, geen twijfel te groot. Samen met enkele mensen uit de NGK/CGK/VGK gaan we op zoek naar antwoorden.

Je kunt ook zelf een alpha-cursus organiseren voor je buurt of je vriendenkring. Heel gemakkelijk met de dvd-set met inleidingen. Er is zo’n buurt alpha in Ons Honk, sperwerlaan 18.

Of meewerken aan de groei van het geloof door te koken voor ons? Graag!!!

Wil je daar meer over horen, mail dan met elshanekamp@gmal.com. Tel.0625186376.

Bezoek ook de website www.alpha-cursus.nl

Gastenmaaltijd 21sep2015-1

Gastenmaaltijd 21sep2015-2

Gastenmaaltijd 21sep2015-3