27 jun: Sing-in buiten

  

We gaan weer buiten zingen!

Op zondag 27 juni zal van 15.30 – 16.30 uur weer een buiten sing-in worden georganiseerd. Dit keer bundelen we de talenten: het wordt een sing-in met de tienerband én de volwassenband! Zo combineren we de gewone sing-in met de tienerdienst en maken we er één feest van dat voor iedereen geschikt is!

Het is weer op de locatie waar het de eerste keer ook was: op het middenterrein van sportpark Orderbos (zie plattegrond in het protocol) tegenover sportvereniging CSV Apeldoorn. We kijken er ontzettend naar uit om samen te zingen en daarmee God te aanbidden. Wederom geldt dat we dankbaar zijn dat we dit te mogen organiseren, maar uiteraard blijft het wel van belang om alles goed te laten verlopen. Daarom hieronder bijgevoegd opnieuw het protocol met richtlijnen en allerlei praktische zaken.

Blijf de website checken voor het geval er ontwikkelingen zijn, ook houden we de weersvoorspellingen in de gaten. Bij slecht weer gewoon goed aankleden en paraplu mee, bij heel slecht weer zullen we het moeten afgelasten i.v.m. de apparatuur.

 Tot zondag 27 juni in het Orderbos!