Ontdek de bijbel met Simply the story

Een van de nieuwe wegen die de Tabernakelkerk aanbiedt, is de cursus Simply the Story.  Simply the story kan je helpen in je eigen bijbelstudietijd, maar is ook goed toe te passen in een bijbelkring, kinderclub of in missionaire gesprekken.

In de avonddienst van 22 augustus hebben we deze mondelinge methode laten zien, de video kun je terugkijken via YouTube:

Cursus

Er staan 2 weekenden gepland in september. Als je anderen ook wilt leren hoe ze deze methode kunnen toepassen dan raden we allebei de weekenden aan, het eerste weekend begint op 3 september.
Wil je het alleen voor jezelf of bijvoorbeeld je bijbelkring leren, kies dan voor het weekend van 24-26 september.
Opgeven graag voor woensdag 1 september via de mail. Ook voor vragen kan je dit emailadres gebruiken.

Aan de cursus zijn kosten verbonden. Als de kosten een probleem voor je zijn, neem dan contact op met onze kerkelijk werker Jan van Raalte. Dan kijken we naar een oplossing.

Meer informatie

Voor meer informatie over de methode, kijk op de website van Simply the story. Of bekijk de brochure: 2021 Apeldoorn Brochure STS