Christelijk Noodfonds Apeldoorn: chauffeur/sjouwer gezocht

  

Het Christelijk Noodfonds Apeldoorn helpt inwoners binnen de gemeente Apeldoorn waar geen
andere helper voor handen is. Dankzij uw steun konden we de afgelopen jaren weer vele mensen die financieel klem zitten, helpen met een gift, lening of goederen. Onze goederenbank wordt uitsluitend door vrijwilligers gerund. Zij verzorgen het halen en wegbrengen. Helaas is er nu plots een capaciteitsprobleem ontstaan vanwege een medische aandoening. Daarom zoeken we met spoed één of meerdere vrijwilligers die 1x per 2 weken op donderdagochtend tussen 09.00 uur en 12.00 uur willen helpen bij het halen en brengen van goederen. De voorkeur gaat uit naar mensen met een auto met trekhaak. Een aanhanger is beschikbaar.

Voor nadere info kunt u contact opnemen met Cock van Nimwegen: 06 – 40005441 of Gera Kloeten: 06 – 1919 85 343 of mail En kijk alvast op de website Christelijk Noodfonds Apeldoorn