25 jan: Dertigersavond met Jurjen ten Brinke over ‘Wie ben jij voor de ander’?

  
Op donderdag 25 januari komt Jurjen ten Brinke spreken over het thema: Wie ben jij voor de ander? Hij zal daarbij met name ingaan op de vraag hoe je met je levensstijl een getuige van Jezus kunt zijn, en dat het daarbij belangrijk is om te beseffen wie je zelf bent.
Wie ben jij? Hoe kijkt God naar jou? En wie ben jij voor de mensen om je heen? Zien zij door jouw doen en laten dat jij christen bent? Dat jij anders bent? Lukt het jouw om het Licht van Christus te weerspiegelen? Dergelijke vragen komen 25 januari aan bod. Kom en laat je opnieuw inspireren en voeden!

Je kunt Jurjen kennen van zijn werk als presentator bij de EO. Hij presenteert o.a. Nederland Zingt, ‘Bid, bedank, bewonder’ en de serie Vervolgd. Naast zijn werk als presentator is Jurjen voorganger van de multiculturele kerk Hoop voor Noord in Amsterdam-Noord.

Aanmelden voor de avond kan via deze link.

Je bent deze avond vanaf 19:30 uur welkom voor koffie/thee, zodat er ook vooraf meer tijd is voor ontmoeting. We sluiten de avond af met een gezellige borrel. Tot dan!