Elkaar op een andere manier leren kennen

  

Een kookkring. Een projectkoor. Wielrennen. Bordspellen spelen. Filmavonden. Van welk idee word jij enthousiast?
Natuurlijk ontmoeten we elkaar als gemeenteleden in de kerk, bij diverse kringen en als vrijwilligers met allerlei taken binnen de gemeente. Maar wat is het leuk om elkaar ook op een andere manier te leren kennen, zoals we onlangs bij de musical hebben kunnen ervaren. Zulke activiteiten bevorderen de onderlinge contacten en betrokkenheid in de gemeente.

Laat dat nou precies de taak zijn van de onlangs (her)opgerichte activiteitencommissie: nieuwe activiteiten bedenken en helpen organiseren, en al bestaande activiteiten zichtbaar maken. Want er gebeurt ook al heel veel, daar kwamen we als commissie snel achter.

Om goed te kunnen starten met onze taak, hebben we nu eerst jouw hulp nodig. Ca. 5 minuten van je tijd om precies te zijn. We hebben namelijk een korte enquête opgesteld om erachter te komen voor welke activiteiten jij warmloopt. Daar gaan we vervolgens mee aan de slag. Deze enquête kun je digitaal invullen via deze link.

Alvast hartelijk dank!
De activiteitencommissie