Wie gaat mee Aren plukken op de Zondag?

  

Nu het Coronavirus ons nog een langere tijd voorzichtig maakt om elkaar in grote aantallen te ontmoeten, wil ik u graag uitnodigen voor Aren Plukken op de Zondag.

We ontmoeten elkaar in de buitenlucht op landgoed Woudhuizen, drinken samen een kopje koffie of thee en na het lezen van een gelijkenis van Jezus maken we in tweetallen een wandeling op Landgoed Woudhuizen. Uiteraard op gepaste afstand. Tijdens de wandeling praten we over de gelijkenis en andere dingen die in ons dagelijkse leven spelen.

Aren plukken op de Zondag is een manier om misschien ook eens een ander gemeentelid te ontmoeten en een stuk uit de bijbel te overdenken. 

We laten ons inspireren door het Woord van Jezus, door onze gespreksgenoten en het landschap waarin we ons gesprek voeren en onze wandeling maken.

Het geheel duurt drie kwartier tot een uur. Er is ruimte voor 10 deelnemers. We starten op 25 oktober en daarna is er iedere 14 dagen een mogelijkheid om mee te lopen. 

U kunt zich nu inschrijven voor 25 oktober (zolang er plaatsen beschikbaar zijn).

We verzamelen die zondagen om 10.00 uur bij Het Woldhuis 13 in Apeldoorn. Trek gepaste schoenen en kleding aan. We wandelen over goed begaanbare paden.   

Hebt u vragen? Bel of mail dan even naar jaapberends@upcmail.nl of 0651362952

Ik ontmoet u graag en zie uit naar samen Aren Plukken 

Hartelijke groet, Jaap Berends